Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ...

Η αρχική σκέψη των ανθρώπων του Ολυμπιακού ήταν ο Πάμπλο Κοντρέρας να μείνει εκτός αποστολής για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να αποφύγει την εχθρική υποδοχή που του ετοιμάζουν στην Τούμπα και για να μην οξυνθούν τα πνεύματα. Ωστόσο τα σχέδια αυτά ίσως ανατρέψουν οι ενοχλήσεις που ένιωσε στην προπόνηση της Παρασκευής ο Δημήτρης Σιόβας στον δεξιό δικέφαλο, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, ο Πάμπλο Κοντρέρας αναμένεται να είναι στην αποστολή για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, καθώς πέραν των Παπάζογλου και Μανωλά δεν θα υπάρχει άλλος κλασικός στόπερ, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να αποφασίζει την τελευταία στιγμή για το εάν θα αγωνιστεί.

Όπως όλα δείχνουν ο Χιλιανός αμυντικός θα είναι στους εκλεκτούς για το παιχνίδι με της Τούμπας με τον Πορτογάλο τεχνικό να επιλέγει την ύστατη ώρα για το κατά πόσον θα τον ρίξει στην... μάχη ή όχι. Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός ότι ο ίδιος ο Κοντρέρας θέλει πολύ να αγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι και πιέζει προς όλες τις κατευθύνσεις.

Παρόλο που το επικρατέστερο δίδυμο είναι οι Μανωλάς-Σιόβας (εφόσον ο δεύτερος το Σάββατο είναι 100%) δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η πιθανότητα από την στιγμή που ο Σιόβας δεν τα καταφέρει στο κέντρο της άμυνας να ξεκινήσουν οι Μανωλάς-Κοντρέρας και όχι οι Μανωλάς-Παπάζογλου.

Πλέον στην προπόνηση του Σαββάτου, θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για την αποστολή και την ενδεκάδα.

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
 
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :