Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

«ΕΦΑΓΕ» ΤΟΝ ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ!

Παρελθόν από τον πάγκο της Κάχα Λαμποράλ αποτελεί ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ΚΥΡΙΩΣ για την μεγάλη σε έκταση ήττα από τον Ολυμπιακό και μετά για την ήττα της ομάδας από την Ομπραντόιρο με 68-77 για την 8η αγωνιστική της ACB, η οποία ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι...

Οι άσχημες εμφανίσεις της αντιπάλου των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης συνεχίστηκαν και εντός των συνόρων, μετά την κακή πορεία στην Ευρωλίγκα, κάτι που ειδικά μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό έφερε τις αντιδράσεις του κόσμου (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), με αποτέλεσμα ο έμπειρος τεχνικός να αποτελέσει παρελθόν.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με την Ομπραντόιρο, ο πρόεδρος της Κάχα, Χοσεάν Κερεχέτα δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου: «Είμαστε υποχρεωμένοι να παίρνουμε τέτοιες αποφάσεις όσο επώδυνες κι αν είναι και αυτή τη στιγμή η ομάδα είχε ανάγκη από αυτή την αλλαγή».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :