Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ!

Εφιαλτική χαρακτηρίζει την ήττα της Αρμάνι στο Μιλάνο από τον Ολυμπιακό (71-84) για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων της Ευρωλίγκας ο ιταλικός Τύπος.

Οι Ιταλοί κάνουν λόγο για «ναυάγιο» της ομάδας του Σέρτζιο Σκαριόλο μέσα στην έδρα της, κάτι που βάζει σε κίνδυνο την πρόκρισή της στο Τοπ – 16.

Αναλυτικά:

Corriere dello Sport: «Βυθίστηκε το Μιλάνο. Η Αρμάνι έπεσε στην έδρα της από τον Ολυμπιακό, βάζοντας σε κίνδυνο την πρόκριση. Εναντίον του Ολυμπιακού που ξεκίνησε με πέντε Έλληνες, το Μιλάνο πλήρωσε την κακή του άμυνα».

Gazzetta dello Sport: «Το Μιλάνο έπεσε μέσα στο σπίτι του. Η Αρμάνι ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο Φόρουμ (71-84). Η Αρμάνι απέτυχε. Τρεις μέρες μετά την επιτυχία επί της πρωταθλήτριας Ιταλίας Σιένα, απέτυχε εναντίον των πρωταθλητών Ευρώπης. Είναι η τρίτη ήττα της ομάδας στην Ευρωλίγκα. Η πρόκριση στο Τοπ – 16 είναι αβέβαιη».

Sky Italia: «Εφιάλτης για Μιλάνο. Ήττα για την Αρμάνι στο Φόρουμ εναντίον του Ολυμπιακού με 84-71, δεν ήταν αρκετοί Μπουρούσης και Λάνγκφορντ. Αντί να προσπαθήσει να… ξεχάσει, η Αρμάνι έχασε στο Μεντιολάνουμ Φόρουμ από τον Ολυμπιακό με 84-71».

Κλείσε ραντεβού στο doctoranytime.gr με το γιατρό της επιλογής σου,δωρεάν! Πάτησε εδώ  και κάνε LIKE στο Facebook!

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :