Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΖΑΖΗΣ : ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης έκανε λόγο για ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, επισημαίνοντας πως σημασία είχε η νίκη που άφησε ευχαριστημένο τον ερυθρόλευκο κόσμο.

Ικανοποιημένος από τη νίκη στο ντέρμπι και το 4Χ4 χωρίς ακόμα να έχει χαθεί σετ, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Καζάζης, μένοντας και στα λάθη που υπήρξαν και κυρίως στην επίθεση.

Αναλυτικά επισήμανε: 

«Επιθετικά υστερήσαμε και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο, ωστόσο όταν ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και θεωρώ ότι έπαιξε αρκετά καλά, εμείς εκεί δείξαμε συγκέντρωση, ακολουθήσαμε αυτά που έπρεπε να ακολουθήσουμε και τελικά ήρθε η επικράτηση».

Για το εντυπωσιακό ξεκίνημα σε πρωτάθλημα και λιγκ καπ όπου οι «ερυθρόλευκοι» μετράνε έξι νίκες χωρίς απώλεια σετ: «Εμείς δείξαμε από τα φιλικά πως για την περίοδο ήμασταν σε καλή κατάσταση και το βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι όπου υπάρχει βελτίωση. Σήμερα βέβαια ήταν ένα παιχνίδι με κόσμο, διαφορετικό και σε παρασέρνει. Όμως εμείς κερδίσαμε ευχαριστήσαμε και τον κόσμο και όλα καλά».

Κλείσε ραντεβού στο doctoranytime.gr με το γιατρό της επιλογής σου, δωρεάν! Πάτησε εδώ    και κάνε LIKE στο Facebook!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :