Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΧΑΪΝΣ : ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ... *ΒΙΝΤΕΟ*

Για αχρείαστη πίεση που φορτώνονται από μόνοι τους οι παίκτες του Ολυμπιακού, προκειμένου να ανταποκριθούν στο βάρος των περσινών τίτλων, έκανε λόγο ο Κάιλ Χάινς μιλώντας στη Web TV του "sport-fm.gr".

«Θα βελτιωθούμε», δήλωσε με βεβαιότητα ο Αμερικανός σέντερ μετά τη νίκη επί της Τσεντεβίτα.

«Ποιοτικός παίκτης ο Πάουελ», πρόσθεσε για το νέο απόκτημα των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κάιλ Χάινς:

-Η νίκη ήρθε πιο δύσκολα από ό,τι περιμένατε…
«Έτσι παίζουμε αυτή την περίοδο. Για κάποιον λόγο, δεν ξέρω ποιον, δεν πετυχαίνουμε εύκολα καλάθια και τα πράγματα δεν έρχονται εύκολα για μας, αλλά πιστεύω πως μακροπρόθεσμα θα βελτιωθούμε και πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε για το καθετί. Είμαστε μάλλον στον πιο δύσκολο όμιλο της Ευρωλίγκας και κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο και θα χρειαστεί να δώσουμε μάχη».

-Ήσασταν λίγο αγχωμένοι γιατί έπρεπε πάσει θυσία να κερδίσετε;
«Όχι, δεν νομίζω πως ήμασταν αγχωμένοι λόγω του αγώνα. Περισσότερο βάζουμε εμείς οι ίδιοι πίεση στον εαυτό μας. Δεν υπάρχει πίεση από το προπονητικό τιμ, τη διοίκηση ή οποιονδήποτε άλλο εξωτερικό παράγοντα. Εμείς οι ίδιοι βάζουμε πίεση στον εαυτό μας γιατί είμαστε ανταγωνιστικοί και έχουμε απαιτήσεις από την ομάδα μας. Αυτό φαίνεται από κάποια ελεύθερα σουτ που χάνουμε. Πρέπει να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε ξανά το μπάσκετ».

-Πέρυσι το δυνατό σημείο της ομάδας ήταν η άμυνα. Τι πρόβλημα υπάρχει φέτος;
«Δυσκολευόμαστε να βρούμε την άμυνα που θα λειτουργήσει για μας. Είναι λίγο διαφορετική η ομάδα σε σχέση με πέρυσι, τώρα δεν υπάρχει πλέον ο Τζόι (Ντόρσεϊ) και προσπαθούμε να βρούμε τι θα δουλέψει καλύτερα. Πολλά από τα λάθη μας οφείλονται σε πρόβλημα επικοινωνίας κι αυτό χτίζεται με το χρόνο. Έχουμε μια νέα φιλοσοφία και όσο συνεχίσουμε να δουλεύουμε θα είμαστε όλο και καλύτεροι».

-Την Κυριακή έρχεται στην Αθήνα ένας νέος συμπαίκτης. Ο Τζος Πάουελ. Έχεις γνώμη για αυτόν;
«Είναι καλός παίκτης, έχει πάρει δύο πρωταθλήματα με τους Λέικερς κι αυτό είναι σίγουρα θετικό. Ο Έισι Λο τον γνωρίζει προσωπικά. Είναι ποιοτικός παίκτης και ελπίζω να μπει γρήγορα στο σύστημα και να μας βοηθήσει».

-Το ματς της επόμενης αγωνιστικής με την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο είναι τελικός για σας;
«Όλα τα ματς από εδώ και πέρα είναι σαν τελικοί. Φέραμε μόνοι μας τους εαυτούς μας σε δύσκολη θέση με την ήττα από τη Ζαλγκίρις. Πρέπει να πάμε και να παίξουμε καλά, όχι να φορτωνόμαστε με αχρείαστη πίεση. Όταν παίζεις υπό πίεση δεν αποδίδεις καλά, έτσι είναι η φύση του ανθρώπου. Θα προετοιμαστούμε καλά και θα δούμε τι θα γίνει».



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :