Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΜΠΕΛΧΑΝΤΑ : ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ...

Ο Γιουνές Μπελχαντά μίλησε για την έως τώρα πορεία της Μονπελιέ στο Champions League, χαρακτηρίζοντας τα αποτελέσματα της ομάδας του μια... μεγάλη απογοήτευση!

Ο ποιοτικότερος ποδοσφαιριστής των αντιπάλων του Ολυμπιακού στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ναι μεν ανέφερε το γεγονός ότι η ομάδα του είναι πρωτάρα στον θεσμό, όμως δεν "κρύφτηκε" πίσω από αυτό, δείχνοντας πως ούτε ο ίδιος περίμενε τα πράγματα να εξελιχθούν τόσο άσχημα για την Μονπελιέ.

«Δεν περίμενα να έχουμε αποκλειστεί από τόσο νωρίς στην διοργάνωση. Είναι μια μεγάλη απογοήτευση για εμένα. Συμφωνώ με αυτούς που λένε ότι είμαστε άπειρη ομάδα στον θεσμό, όμως αυτό δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία. Ξέραμε ότι αν πετύχουμε δύο νίκες και μια ισοπαλία είμαστε στους υποψήφιους για πρόκριση, όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν χειρότερα απ΄ όσο τα περίμενα. Ισως δεν ήμασταν έτοιμοι για το υψηλότερο επίπεδο», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Μαροκινός μέσος.

 
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :