Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΤΗΝ... ΤΟΤΕΝΑΜ Η ΑΡΣΕΝΑΛ! *ΒΙΝΤΕΟ*

Με πέντε γκολ (5-2) φιλοδώρησε η Άρσεναλ την Τότεναμ, γεγονός που οι «κανονιέρηδες» "χρωστάνε" στον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ (πρώην παίκτης της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ), ο οποίος από ήρωας για την ομάδα του έγινε... μοιραίος!

Το ντέρμπι του Λονδίνου έγινε στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Πρεμιέρ Λιγκ και ο διεθνής παίκτης από το Τόγκο ήταν αυτός που έδωσε το... στίγμα του στο μεγάλο ματς μόλις στο 10’, όταν και έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Μόνο που στο 18’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον Χάουαρντ Χουέμπ, για πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον Καθόρλα, σε μια φάση που πήγαν και οι δυο παίκτες με αποφασιστικότητα στη μπάλα, αλλά ο Αντεμπαγιόρ με προέκταση του ποδιού του και με τις τάπες...

Μέχρι εκείνο το λεπτό οι «πετεινοί» πατούσαν πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στη συνέχεια τα πράγματα άλλαξαν... Η Άρσεναλ με παίκτη παραπάνω στο γήπεδο κατάφερε να προηγηθεί με 3-1, με τέρματα των Μέρτεζακερ, Ποντόλσκι και Ζιρού. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το 4-1 πέτυχε ο Καθόρλα στο 60’, ενώ ο Μπέιλ μείωσε σε 4-2 στο 71’. Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε ο Γουόλκοτ στο 90’+1, μετά από λάθος των «πετεινών» στο χώρο του κέντρου.

Οι συνθέσεις...

ΑΡΣΕΝΑΛ: Στσέσνι, Σανιά, Μέρτεζακερ, Βερμάελεν, Κοσιελνί, Αρτέτα, Γουίλσιερ (72' Ράμσεϊ), Γουόλκοτ, Καθόρλα, Ποντόλσκι (80' Σάντος), Ζιρού (86' Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν).

Τοτεναμ: Λορίς, Γουόκερ, Γκαλάς, Βερτόνχεν, Νότον, Σάντρο, Χάντλστοουν, Λένον, Μπέιλ, Ντεφόου, Αντεμπαγιόρ.




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :