Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

«ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΖΙΜΠΟΥΡ - ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ»

Πολύ συζήτηση έχει γίνει για το αν θα μπορούσαν να συνυπάρξουν στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού Τζιμπούρ και Μήτρογλου, με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας πάντως να το θεωρεί αρκετά δύσκολο.

Ο Αλγερινός επιθετικός ήταν εκτός το τελευταίο διάστημα λόγω ενός τραυματισμού, δίνοντας την ευκαιρία στον Μήτρογλου να τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω του. «Ματώνοντας» ασταμάτητα τα αντίπαλα δίχτυα, ο 24χρονος φορ έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του -και- στο... «χρηματιστήριο» του Λεονάρντο Ζαρντίμ, στον οποίο βέβαια δημιούργησε και έναν ευχάριστο πονοκέφαλο ενόψει της επιστροφής του Τζιμπούρ.

Πολλοί υποστήριξαν «γιατί όχι και οι δύο;», με τους συνεργάτες ωστόσο του Πορτογάλου τεχνικού να μην δίνουν πιθανότητες σε αυτή την προοπτική.

Εξάλλου, σύμφωνα με τον «Γαύρο», στο Λιμάνι ξέρουν ότι κανείς από τους δύο δεν έχει την έκρηξη και την ταχύτητα για να παίξει στα άκρα. Μπορεί παράλληλα ο «τρομοκράτης» να είναι σε θέση να αγωνιστεί ως δεύτερο επιθετικός, αυτό ωστόσο είναι κάτι που δεν συνάδει με την φιλοσοφία του Ζαρντίμ. Για να γίνει άλλωστε κάτι τέτοιο, θα πρέπει το σύστημα να μετατραπεί σε 4-4-2, κάτι που σημαίνει ότι κάποιοι κεντρικοί μέσοι θα μείνουν εκτός και οι αλλαγές αυτές θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να πραγματοποιηθούν.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :