Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ... ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΑΠΟ ΣΤΟΡΚ!

Ο Μπερντ Στορκ θέλησε να διευκρινίσει προς τους παίκτες του ότι παρά την νίκη-πρόκρισή τους με την Μπιλμπάο θα πρέπει να κρατήσουν χαμηλά το κεφάλι.

Παρόλο που συνεχάρη τους παίκτες του ο Γερμανός τεχνικός φρόντισε να τους προσγειώσει.

Αρχικά τους είπε πως «σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και μπράβο για τη νίκη και την πρόκρισή σας. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να περάσουμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων. Εμείς δεν πρέπει όμως να μείνουμε εδώ. Δεν μπορούμε να παραμείνουμε σε αυτήν τη νίκη. Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά. Να προχωρήσουμε».

Ακολούθως τους διευκρίνισε ότι «δεν σταματάμε. Χαμηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε. Να είμαστε πάνω απ' όλα προσγειωμένοι. Να πατάμε στην γη. Με σοβαρότητα, προσήλωση και μεγάλη συγκέντρωση θα πρέπει να γίνουμε ακόμα καλύτεροι στην συνέχεια. Τώρα έχουμε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο πρωτάθλημα. Εκεί θα πρέπει να επικεντρωθούμε. Να κάνουμε ένα καλό ματς και νικήσουμε».



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :