Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ... ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ο ΘΡΥΛΟΣ

Στην Καβάλα βρίσκεται ο Ολυμπιακός, εν όψει του αυριανού (22/12, 17.00) αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΔΑΚ Καλαμίτσας.

Ο Γιώργος Μπαρτζωκας και οι παίκτες του επέστρεψαν την Τετάρτη (19/12) στις προπονήσεις μετά το τριήμερο ρεπό που τους παραχωρήθηκε και ξεκίνησαν αμέσως δουλειά, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την αναμέτρηση με τους «Αργοναύτες».

Ο 47χρονος τεχνικός δούλεψε πάνω στις αδυναμίες που έχει εντοπίσει στην ομάδα του, όπως η αντίδραση σε άμυνες ζώνης. Το ευχάριστο είναι πως είχε όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του, υγιείς και ξεκούραστους, μετά τη μίνι άδεια που τους έδωσε την ευκαιρία να πάρουν πολύτιμες «ανάσες».

Το ματς με την Καβάλα θα είναι άλλωστε πρόβα για τον Ολυμπιακό ενόψει του παιχνιδιού με την Κάχα Λαμποράλ στην Βιτόρια στις 27 του μηνός.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :