Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

«ΜΗΝΥΜΑΤΑ» ΖΑΡΝΤΙΜ ΣΕ... ΤΡΕΙΣ

"Μηνύματα"... αποχώρησης έστειλε με τον τρόπο του ο Λεονάρντο Ζαρντίμ σε τρεις παίκτες του Ολυμπιακού ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Πρόκειται για τους Φέϊσα, Ζαραδούκα και Βλαχοδήμο. Ο Σέρβος παρόλο που ξεκίνησε βασικός στον αγώνα με την Παναχαϊκή στην Πάτρα για το Κύπελλο Ελλάδας δεν ικανοποίησε τον Πορτογάλο τεχνικό και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο.

Ο δεύτερος δεν μπήκε ποτέ στο αρχικό σχήμα ενώ δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό στο παιχνίδι της Αγυιάς. Όσον αφορά τον Βλαχοδήμο είχε πάρει ήδη το... δικό του μήνυμα με τον αποκλεισμό του από την αποστολή από τον συγκεκριμένο αγώνα.

Σε αυτό το γκρούπ παικτών μπαίνει και ο Φετφατζίδης, παρά το γκολ που σημείωσε κόντρα στην ομάδα της Πάτρας και αυτό διότι φαίνεται να μην υπολογίζεται και τόσο από τον προπονητή των ερυθρόλευκων, ο οποίος ναι μεν είπε ότι ο παίκτης δεν αποχωρεί αλλά και ότι πρέπει να μάθει να αγωνιζεται πιο... απλά και ομαδικά.

Βέβαια για να φύγει ο Σέρβος θα πρέπει να βρεθεί αμυντικό χαφ για την θέση του. Ο Ζαρντίμ δεν έχει πάρει πάντως ακόμα οριστικές αποφάσεις, κάτι που όμως θα γίνει άμεσα.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :