Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΞΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΟΣΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ

Την περίπτωση του Έλντερ Μπαρμπόσα της Μπράγκα επανεξετάζουν στον Ολυμπιακό σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία.

Οι ερυθρόλευκοι πρόκειται να αναθερμάνουν το ενδιαφέρον τους για τον διεθνή Πορτογάλο χαφ τον Γενάρη, βάσει των δημμοσιευμάτων από την χώρα του. Ο παίκτης της Μπράγκα που δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις πια με το τεχνικό επιτελείο και κυρίως με τον Ζοσέ Πεσέϊρο και έχει συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου του 2013 δείχνει να έχει τάσεις... φυγής.


Οι Πορτογάλοι επισημαίνουν ότι ο Ολυμπιακός έχει στρέψει ξανά το βλέμμα του προς τον Έλντερ Μπαρμπόσα και όπως υποστηρίζουν υπάρχει κινητικότητα από την πλευρά των νταμπλούχων Ελλάδας. Μάλιστα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η πιθανότητα κάποιας κρούσης προς την Μπράγκα στην προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Βέβαια στον Ολυμπιακό είναι ξεκάθαροι έως τώρα: με εξαίρεση τον Πίνο (εφόσον καταφέρει και πείσει την ομάδα για την αξία του και τον βαθμό ετοιμότητάς του) τονίζουν ότι δεν υπάρχει πρόθεση να αποκτηθεί κάποιος άλλος παίκτης, ενώ αντίθετα πρόκειται να αποχωρήσουν ποδοσφαιριστές για να μικρύνει το ρόστερ.

Για ζέστη πολλών Watt από 21€ με άμεση παράδοση

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :