Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕ ΙΜΠΑΓΑΣΑ ΚΑΙ ΜΑΣΑΝΤΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Πάουλο Μασάντο είναι αρκετά πιθανό να βρίσκονται στην ίδια ενδεκάδα στον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο, ο οποίος και θα κλείσει τον πρώτο γύρο της Σούπερ Λιγκ για τον Ολυμπιακό.

Μπορεί οι ερυθρόλευκοι να διατηρούν μία διαφορά 8 βαθμών από τον δεύετο ΠΑΟΚ, όμως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν θα κάνει... εκπτώσεις στον αγώνα με την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Η εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό άλλωστε επιβάλει μία «εξιλέωση» στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος για το 2012 και ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση.

Κόντρα στον Πανιώνιο μάλιστα είναι πιθανό οι ερυθρόλευκοι να έχουν στο κέντρο εκτός από τον Μοντέστο και τους Ιμπαγάσα, Μασάντο, σύμφωνα με τη «Live Sport». Bέβαια ένας εκ των δύο τελευταίων θα βρεθεί δίπλα στον Κορσικανό, με τον άλλο να παίζει πιο μπροστά στον άξονα.


Όσο για τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, πιθανότατα και σύμφωνα με τον «Γαύρο», να μην την πάρει τελικά ο Ντιακιτέ, που φάνταζε αρχικά ως το φαβορί, αλλά ο Γιάννης Μανιάτης. Ο διεθνής μέσος προοριζόταν να μείνει εκτός για να πάρει ανάσες, αλλά αυτό όπως φαίνεται δεν θα συμβεί.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :