Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΣΤΟΡΚ : ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΑΘΗ

Στο χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο Νέοι του Ολυμπιακού δεν παρουσιάστηκαν όπως σε προηγούμενα ματς και ιδιαίτερα στις τελευταίες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος της Superleague K20, όπως τόνισε και στις δηλώσεις του ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Μπερντ Στορκ, ο οποίος σχολίασε ότι η ομάδα δεν ήταν όπως έπρεπε στον αγώνα:

«Δεν ήταν η ημέρα μας, ο Παναθηναϊκός ήταν δυνατός και εμείς δεν ήμασταν τόσο καλοί.

Ο ΠΑΟ στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος από εμάς, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλοί εμείς και κάναμε το παιχνίδι μας, δημιουργήσαμε μερικές καλές ευκαιρίες και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε σε 1-1 με το πέναλτι.

Κλείσε ραντεβού στο doctoranytime.gr με το γιατρό της επιλογής σου, δωρεάν! Πάτησε εδώ    και κάνε LIKE στο Facebook!

Μετά είχαμε αρκετές ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ αλλά κάναμε κάποια λάθη, δεν είχαμε καλή οργάνωση στο κέντρο είχαμε ανοίξει στην άμυνά μας και από ένα ακόμη λάθος προήλθε το δεύτερο γκολ του αντιπάλου.

Χάσαμε ένα ματς το οποίο δεν ήταν... ανάγκη να το χάσουμε. Δεν ήταν καλή ημέρα για την ομάδα μας, ήμασταν εκτός φόρμας. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο απ’ ό,τι στο πρώτο, χάσαμε και το αποτέλεσμα αυτό λέει, αλλά χάσαμε από δικά μας λάθη όχι από την καλή απόδοση του Παναθηναϊκού, εμείς φταίμε».

Παράλληλα, ο Γερμανός τεχνικό σε ερώτηση για τον προσεχή αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, σχολίασε: «Παίζουμε με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, θα πρέπει να βρούμε τι έφταιξε και χάσαμε με τον ΠΑΟ. Είναι διαφορετικό ματς αυτό, άλλο ποδόσφαιρο, άλλος αντίπαλος. Είναι μία δύσκολη ομάδα και το είδαμε αυτό από τον πρώτο μας αγώνα στον όμιλο. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να γίνουμε καλύτεροι για την επόμενη ημέρα».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :