Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ : Ο ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που ήθελαν τον Μάρκο Πάντελιτς να παραχωρείται δανεικός από τον Ολυμπιακό στον Ερυθρό Αστέρα, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των ερυθρόλευκων διέψευσε στην ιστοσελίδα «mozzartsport.com» τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει έρθει σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα, Ντράγκαν Ντζάιτς και τον τεχνικό διευθυντή, Ζόραν Στογιαντίνοβιτς για το δανεισμό του Μάρκο Πάντελιτς: «Αυτό δεν είναι αλήθεια».

Για να συνεχίσει λέγοντας: «Ο Πάντελιτς μένει στον Ολυμπιακό. Είμαστε χαρούμενοι για εκείνον, έχει προσφέρει στην ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια και κανείς δεν αμφιβάλει γι’ αυτό. Έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και τότε θα δούμε τι θα γίνει, γιατί κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει μέσα στους επόμενους δύο με τρεις μήνες».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :