Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΣΛΟΥΚΑΣ : ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Ο Ολυμπιακός μιάμιση μέρα μετά την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο, αντιμετωπίζει τον Ηλυσιακό για το ελληνικό πρωτάθλημα. Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να ξεπεράσουν την κούραση από τα συνεχόμενα ματς και να πάρουν την 15η συνεχόμενη τους νίκη σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό στο ΣΕΦ υποστηρίζοντας: «Όπως έχει πει και ο κόουτς, ο ρυθμός των αγώνων είναι καταιγιστικός. Συνεπώς χρειάζεται ετοιμότητα από όλους μας ώστε να βγάζουμε στο παρκέ όσα ακριβώς θέλει. Ο Ηλυσιακός αξίζει του σεβασμού μας. Πρέπει να σεβαστούμε τους εαυτούς μας και τη δουλειά που κάνουμε και να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας και στη συνέχεια να ξεκουραστούμε καθώς έχουμε δύο μέρες ρεπό πριν αρχίσουμε και πάλι τις προπονήσεις ενόψει του αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :