Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΦΕΤΕΛ

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής στην Ευρώπη, έπειτα από ψηφοφορία 26 πρακτορείων ειδήσεων της ηπείρου σε γκάλοπ του πολωνικού PAP, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Δε σταματά να πανηγυρίζει ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση του τρίτου τίτλου του αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής στην Ευρώπη. Σε γκάλοπ που διενήργησε ο το πολωνικό πρακτορείο ειδήσεων PAP και αφού ψήφισαν τα 26 μεγαλύτερα της ηπείρου, ο Γερμανός συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς.

Ο πιλότος της Red Bull άφησε πίσω του τον νικητή του ποδηλατικού γύρου Γαλλίας, Μπράντλεϊ Γουίγκινς, με τον γεννημένο στη Σομαλία και πολιτογραφημένος Βρετανό χρυσό Ολυμπιονίκη του Λονδίνου στα 5.000 και στα 10.000 μέτρα, Μο Φάρα. Έτσι, ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής είναι έτοιμος να υπερασπιστεί τα κεκτημένα και να αυξήσει τους τίτλους στους τέσσερις στον αριθμό.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :