Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρουσία αστυνομίας στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού θα διεξαχθεί ο Κυριακάτικος (19:30, 9/12) αγώνας των «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Βάσει του σχεδίου επιχειρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής, στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια θα υπάρχουν κανονικά αστυνομικοί για τη φύλαξη τους, πράγμα που έχει συμφωνηθεί και στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας της αναμέτρησης.


Σ' αυτό το γεγονός δεν πρόβαλλε αντιρρήσεις ούτε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος, όπως έλεγαν από τον Ολυμπιακό, έχει δείξει διάθεση να ρίξει τους τόνους εν όψει του μεγάλου αυτού ματς.

Από κει και πέρα, περιμετρικά του ΟΑΚΑ θα δημιουργηθούν τρεις ζώνες ασφαλείας, ώστε να μην μπορεί κανείς να προσεγγίσει το γήπεδο χωρίς εισιτήριο, οι Θύρες θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από τη σέντρα και την αποστολή του Ολυμπιακού θα συνοδεύσει ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :