Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕ... ΑΒΡΑΑΜ!

Ο Έλληνας σέντερ μπακ συμμετείχε σήμερα κανονικά στην προπόνηση του Ολυμπιακού με τους συμπαίκτες του.

Οι διακοπές των παικτών του Ολυμπιακού για τα Χριστούγεννα έλαβαν τέλος και οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν σήμερα στο Ρέντη, όπου πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης με τη Βέροια για τη 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League.

Κανονικά με την ομάδα γυμνάστηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος αφήνει πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό, που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο, μεγάλο διάστημα. Ατομικό πρόγραμμα με θεραπεία ακολούθησε ο Τζαμέλ Αμπντούν, ενώ από την προπόνηση απουσίασαν δικαιολογημένα οι Κοντρέρας και Χολέβας.

Μία ελαφριά κάκωση υπέστη κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Γιάννης Μανιάτης και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα, χωρίς ωστόσο η κατάστασή του να εμπνέει κάποια ανησυχία. Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, κατοχής, ελέγχου της μπάλας και πρέσινγκ προς τον αντίπαλο. Αύριο το πρωί οι «ερυθρόλευκοι» θα γυμναστούν στις 16:30.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :