Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

abc.es : ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με ιδιαίτερα καλά σχόλια αναφέρονται ισπανικά ΜΜΕ για τη φετινή αήττητη πορεία του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα προς την κατάκτηση του 40ού τίτλου της ιστορίας του!

Οι Ίβηρες αναφέρονται με πολύ κολακευτικά λόγια για την πορεία των ερυθρόλευκων, με αφορμή τις επικείμενες αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Λεβάντε για την φάση των «32» του Europa League.

Ενδεικτικό είναι το άρθρο της ιστοσελίδας «abc.es», όπου γίνεται εκτενέστατη αναφορά για το χρονικό σημείο, όπου ήρθε η εκτός έδρας νίκη επί του Λεβαδειακού:

«Ίδρωσε και εξασφάλισε την ισχνή νίκη στο γήπεδο του Λεβαδειακού χάρη στο γκολ του Αλγερινού Ράφικ Τζιμπούρ, που σκόραρε στο τελευταίο λεπτό, αφού το παιχνίδι έδειχνε να ολοκληρώνεται δίχως τέρματα», γράφει χαρακτηριστικά το κείμενο και καταλήγει για το αήττητο της ομάδας.

«Η πορεία του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι θριαμβευτική. Μέχρι στιγμής παραμένει αήττητος μετά από 17 αγωνιστικές, καθώς έχει 14 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Είναι ο αδιαμφισβήτητος πρωτοπόρος».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :