Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΡΟΜΑ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ!

Σε αναζήτηση παίκτη για να ενισχύσει την άμυνά της βρίσκεται η Ρόμα και σύμφωνα με Ιταλικά ΜΜΕ μία από τις εναλλακτικές της επιλογές, είναι ο Κώστας Μανωλάς.

Ο νεαρός αμυντικός του Ολυμπιακού έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του από τη στιγμή που φόρεσε τα ερυθρόλευκα. Μάλιστα οι εξαιρετικές εμφανίσεις του σε αρκετά παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν πέρασαν, όπως φαίνεται, απαρατήρητες από τους συλλόγους του εξωτερικού.

Η τελευταία ομάδα που φέρεται να εξετάζει την περίπτωσή του είναι η Ρόμα, όπου αγωνίζεται ακόμα ένας Έλληνας, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης. Οι Ρωμαίοι «ψάχνονται» για παίκτη στο δεξί άκρο της άμυνάς τους, με πρώτο στόχο όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ιταλία, να αποτελεί ο Ελβετός Μπεράρντι της Σαμπντόρια.

Ανάμεσα στις εναλλακτικές επιλογές ωστόσο βρίσκονται ο Σενεγαλέζος Χαϊνταρά της Νανσί, αλλά και ο Κώστας Μανωλάς του Ολυμπιακού, με τον οποίο μάλιστα ήταν συμπαίκτης ο νυν ποδοσφαιριστής της, Παναγιώτης Ταχτσίδης στην ΑΕΚ, όπως σημειώνουν οι Ιταλοί.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :