Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

Προεδρική επίσκεψη ξαφνικά σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων, Βαγγέλης Μαρινάκης, προφανώς έντονα προβληματισμένος από τις τελευταίες κακές εμφανίσεις της ομάδας, πήγε στην προπόνηση και μίλησε για λίγα λεπτά με τον προπονητή και τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Δεν έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς είπε ο ισχυρός άνδρας του Θρύλου στην ομάδα, αλλά είναι ευνόητο ότι ζήτησε άμεση βελτίωση της εικόνας των ερυθρόλευκων στον αγωνιστικό χώρο, μεγαλύτερη προσπάθεια και καλύτερο θέαμα.

Ο προβληματισμός της ερυθρόλευκης διοίκησης για τις μέτριες εμφανίσεις κορυφώθηκε μετά τον αγώνα με την Καβάλα, στον οποίο υπήρξαν και πάλι εκδηλώσεις δυσφορίας από την εξέδρα.

Η σημερινή παρουσία του Μαρινάκη στην προπόνηση, την οποία παρακολούθησε, ήταν ένα... μήνυμα προς την ομάδα, όπως φυσικά και η ομιλία του. Δόθηκε, μάλιστα, οδηγία προς τους ποδοσφαιριστές να μη διαρρεύσει το παραμικρό από το περιεχόμενο της ομιλίας του προς τα ΜΜΕ...

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :