Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΣΙΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!

Νίκη και μόνο νίκη επί της Σιένα, την οποία απέκλεισε πέρσι στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, θέλει απόψε (22:00, ET1) ο Ολυμπιακός, στο ΣΕΦ, για την 4η αγωνιστική του TOP 16, προκειμένου να μην μπει σε… περιπέτειες στον έκτο όμιλο του TOP 16 της Ευρωλίγκας.

Ο Ολυμπιακός δεν πάει και με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο σημερινό παιχνίδι, καθώς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τζος Πάουελ, ο οποίος ταλαιπωρείται από οίδημα στο γόνατό του, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει. Τη θέση του στη 12άδα αναμένεται να πάρει ο Δημήτρης Μαυροειδής, ενώ περισσότερο χρόνο συμμετοχής θα έχει και ο Γκιόργκι Σερμαντίνι.

Όμως, τα προβλήματα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα δεν σταματούν στον Αμερικανό φόργουορντ, καθώς την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στη μέση του, ενώ ο Πέρο Άντιτς θα αγωνιστεί με σχεδόν μία… προπόνηση, καθώς είχε τεθεί νοκ άουτ λόγω πυρετού, κάτι που συνεπάγεται περισσότερη... δουλειά για τους Χάινς, Σερμαντίνι και Μαυροειδή.

Από την άλλη, η Σιένα παρουσιάζεται ως η πιο βελτιωμένη ομάδα της φετινής Ευρωλίγκας. Οι πρωταθλητές Ιταλίας, αφού ξεπέρασαν το… σοκ των ριζικών αλλαγών που έκαναν το καλοκαίρι αλλά και το κακό ξεκίνημα στη φετινή διοργάνωση, έχουν κάνει ήδη το 3/3 στον όμιλο του Ολυμπιακού στο πλαίσιο του Top-16 της διοργάνωσης και αυτό χάρη στον φορμαρισμένο Μπόμπι Μπράουν και τον... «πιστό στρατιώτη» Τόμας Ρες. Μοναδική απουσία για την ομάδα της Τοσκάνης είναι ο Μπέντζαμιν Όρτνερ, ο οποίος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί στη γάμπα, ωστόσο κανονικά ταξίδεψαν στην Αθήνα οι Ματ Τζάνινγκ και Αλεξάνταρ Ράσιτς, καθώς ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν.

Φέτος, ο Ολυμπιακός μετρά ήδη μία νίκη απέναντι στη Σιένα και αυτή ήταν σε φιλικό προετοιμασίας που έκαναν οι δύο ομάδες το Σεπτέμβριο, με τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης να επικρατούν με σκορ 71-67 και μάλιστα χωρίς τον αρχηγό τους, Βασίλη Σπανούλη και τον Έισι Λο.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έρχεται από ήττα στη Βαρκελώνη και με ρεκόρ 1-2, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη κόντρα στη Σιένα. Μια ήττα στο ΣΕΦ θα είναι... καταστροφική για τους πρωταθλητές, ειδικά κόντρα στη Σιένα που μετράει 3 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις έως τώρα, ενώ σε περίπτωση ννίκης η ψυχολογία θα ανέβει στα ύψη ενόψει και της δύσκολης συνέχειας στη διοργάνωση.

Οι ερυθρόλευκοι με τα προβλήματά τους, αλλά με μεγάλη θέληση, πάθος και συσπείρωση, περιμένουν τη Σιένα αλλά και αρκετό κόσμο σήμερα στο ΣΕΦ, που θα βοηθήσει με τον δικό του τρόπο την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Οι πρωταθλητές θα προπονηθούν και σήμερα -σε πιο χαλαρούς ρυθμούς- όπου αναμένεται και η εκ νέου διαπίστωση της πορείας του Γιώργου Πρίντεζη.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :