Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ ΜΕ ΜΙΤΣΕΛ


Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζουν ραντεβού στη Μαδρίτη με τον Μίτσελ στις αρχές της επόμενης βδομάδας! 

Μάλιστα, -και είναι ενδεικτικό της σημασίας που έχει η συγκεκριμένη συνάντηση- κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ραντεβού δεν αποκλείεται να δώσει το παρών και ο ισχυρός άντρας των πρωταθλητών, Βαγγέλης Μαρινάκης, προκειμένου να πειστεί ο ισπανός τεχνικός ν'αναλάβει τις τύχες του Ολυμπιακού. 

Λορένθο και Κοβάσεβτις έχουν αναλάβει τις πρώτες επαφές με τον Μίτσελ και τρέχουν προς το παρών τις εξελίξεις και στο λιμάνι υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή και να κλείσει θετικά η υπόθεση.

Μετά το διαζύγιο με τον Ζαρντίμ, ο Μίτσελ ήταν ο βασικός στόχος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ. Σε περίπτωση που γίνει ο... γάμος, ο Αντώνης Νικοπολίδης θα συνεχίσει ως βοηθός του Ισπανού, ενώ σε  περίπτωση που... στραβώσει, τότε μάλλον δύσκολα θ'ασχοληθεί ο Ολυμπιακός με άλλο τεχνικό μέχρι το τέλος της χρονιάς, με τον Αντώνη Νικοπολίδη να "βγάζει" τη χρονιά.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :