Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΓΚΕΡΣΟΝ : ΟΙ ΡΙΓΕ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ... ΠΙΤΖΑΜΕΣ!


Σε ιστοσελίδα του Ισραήλ μετά  τον αγώνα της Μακάμπι  με  τον  Ολυμπιακό  μίλησε  ο   Πίνι Γκέρσον που τα... ξέρει  όλα (πράγμα  που  δεν είδαμε στο πέρασμά του από τον  Ολυμπιακό...) και  αναφέρθηκε  στον  αγώνα, ενώ  δεν  άφησε  ασχολίαστες    ούτε   τις...   φανέλες    του Ολυμπιακού!

Υπάρχουν και όρια στη... γραφικότητα αγαπητέ Πίνι...

«Τη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο την έκανε ο Σπανούλης. Ο τρόπος που επέλεξε η άμυνα να τον αντιμετωπίσει ήταν λάθος. Τη Μακάμπι έσωσε ο Λόγκαν, που έδειξε τις ικανότητές του αλλά πρέπει να μάθει πώς να τις χρησιμοποιεί. Στο δεύτερο μέρος η Μακάμπι παίζοντας με τη θηλιά στο λαιμό έτρεξε και πέρασε μπροστά. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έχει εμπειρία. Είναι εντελώς άπειρος. Όμως θεωρώ πως το ματς χάθηκε στην πρώτη περίοδο. Δεν καταλαβαίνω πώς η Μακάμπι τελείωσε το ματς με τον Πλάνινιτς στην πεντάδα. Είναι έγκλημα ότι έμεινε μέσα ένας παίκτης που έχει 50% στις βολές. Για μένα πρέπει να αρχίζεις και να τελειώνεις το ματς με τους καλύτερους παίκτες σου. Απορώ γιατί ο Τζέιμς έμεινε στο ματς με τέσσερα φάουλ και δεν προφυλάχθηκε με συνέπεια να αποβληθεί αρκετά λεπτά πριν το τέλος. Μετά από μια ήττα σαν κι αυτή, μπορούν οι παίκτες της Μακάμπι να βάλουν τις πιτζάμες τους και να πάνε για ύπνο. Ή μπορούν να πάρουν τις ριγέ φανέλες του Ολυμπιακού, που μοιάζουν με πιτζάμες».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :