Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!

Χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερο πρόβλημα οι Νέοι του Ολυμπιακού νίκησαν τη Βέροια με σκορ 0-2, σε εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague K20!

Οι ερυθρόλευκοι με αυτούς τους τρεις βαθμούς που κατέκτησαν, βρίσκονται στην πρώτη θέση με τέσσερις βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Ατρόμητο έχοντας μάλιστα δύο αγώνες λιγότερους, ενώ την επόμενη Κυριακή ο Θρύλος υποδέχεται τους Περιστεριώτες στις εγκαταστάσεις του Ρέντη!

Το σκορ για τον Ολυμπιακό άνοιξε ο αριστεροπόδαρος αμυντικός του Θρύλου, Κυριάκος Δημακάκος, μόλις στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 63’ ο Νίκος Βέργος!


ΒΕΡΟΙΑ: Βόλτσης, Ν. Σίμος, Σαρακατσιάνος, Τακίδης, Ε. Σίμος, Μουρατίδης, Ντόγος, Κουκουράκης, Παρσόπουλος (75’ Χαραλαμπίδης), Στασινόπουλος (62’ Πατσιαβούρας), Ουνγιαλίδης (42’ Παπαγεωργίου).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Καραγκούνης, Δημακάκος (42’ λ.τρ. Σωτηράκος), Βούρος, Λεάντρο, Μ. Σιώπης, Δ. Σιώπης, Βουτσιώτης (75’ Παπασάββας), Ιωαννίδης, Γκίνο (51’ Βεργος), Λύρας.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :