Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ : ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ...

Ολυμπιακός μέχρι... κόκκαλο, ο Παναγιώτης Κελεσίδης λέει τα πράγματα με το όνομά τους για Ζαρντίμ, Νικοπολίδη, Μασάντο, Τάτο, Τζιμπούρ, Τοροσίδη, Βλαχοδήμο και Φετφατζίδη.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας σχολίασε στο "sportdog.gr" τις τελευταίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό... Από την ανανέωση στο συμβόλαιο του Τζιμπούρ και την αποχώρηση του Τοροσίδη, μέχρι τον Ζαρντίμ, τον Νικοπολίδη, τον Τάτο που δεν πήρε τις ευκαιρίες που έπρεπε, τον "μέτριο και καλοπληρωμένο" Μασάντο και τους Βλαχοδημό-Φετφατζίδη, που πρέπει να προσέξει ο νέος προπονητής της ομάδας.

Ο Τζιμπούρ, τελικά, μένει στον Ολυμπιακό. Μία υπόθεση που είχαμε ανατροπή δεδομένων. Πώς το σχολιάζετε;

"Ο Τζιμπούρ είναι ένας χρήσιμος ποδοσφαιριστής για τον Ολυμπιακό, αλλά οι απαιτήσεις του ήταν μεγάλες. Πιστεύω πως καλά έκανε ο πρόεδρος και του είπε να ψάξει άλλη ομάδα, για να βρει τα χρήματα που ζητούσε. Αν τα βρήκαν στα χρήματα που ήθελε ο Ολυμπιακός και μείνει, όπως λένε τώρα, είναι καλό για την ομάδα".

Λίγες μέρες πριν είχε αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό ο Τοροσίδης...

"Ό,τι είχε να δώσει ο Τοροσίδης στον Ολυμπιακό, το έδωσε. Καλά έκανε ο πρόεδρος και τον άφησε να φύγει. Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, μπορεί να αντικαταστήσει την απουσία του στην 11άδα. Είτε με τον Μανιάτη ή τον πιτσιρικά, τον Καραγκούνη είτε με μία μεταγραφή. Τον Σκόνδρα, για παράδειγμα".


Λίγο καιρό πριν είχαμε την αποχώρηση του Ζαρντίμ και την προώθηση του Νικοπολίδη σε πρώτο προπονητή. Ποιο είναι το σχόλιό σας;

"Ο Ζαρντίμ έπρεπε να είχε φύγει νωρίτερα. Τι παραπάνω, δηλαδή, είχε από τον Νικοπολίδη; Εντάξει, ο Αντώνης δεν έχει την πείρα, αλλά τουλάχιστον τη φετινή σεζόν μπορεί να βγάλει τη χρονιά. Δεν ξέρω, βέβαια, με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια τι μπορεί να γίνει, αλλά τουλάχιστον δεν επείγει να πάρει προπονητή ο Ολυμπιακός".

Ο Τάτος άρχισε να δείχνει την αξία του με τη φανέλα του Άρη. Πιστεύετε πως άξιζε περισσότερες ευκαιρίες στον Ολυμπιακό;

"Βεβαίως και έπρεπε να πάρει ευκαιρίες ο Τάτος στον Ολυμπιακό. Εδώ στον Μασάντο έχουν δώσει 100 ευκαιρίες, που αν τις είχε πάει ο Τάτος θα φαινόταν το ταλέντο του. Πρέπει να βάζουν τα ελληνόπουλα στην 11άδα του Ολυμπιακού. Κατάφερε ο Ζαρντίμ και εξαφάνισε τον Βλαχοδήμο και τον Φετφατζίδη. Να τους προσέξει τώρα όμως ο Αντώνης και θα πάρει πόντους".

Είναι καλύτερος παίκτης από τον Μασάντο ο Τάτος;

"Ο Μασάντο είναι ένας μέτριος, ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής και είναι πρωτοφανές να συνεχίζει να παίζει, ενώ ο Τάτος δεν πήρε ευκαιρίες. Μακάρι όλα αυτά τα παιδιά να είχαν ευκαιρίες στον Ολυμπιακό. Γιατί πρωταθλητής είναι σίγουρα ο Ολυμπιακός, τώρα πρέπει να κάνει και την υπέρβαση. Τι εννοώ; Να παίξει και καλή μπάλα... ".
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :