Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΦΟΥΣΤΕΡ : ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΠΑΣΕΙ... ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΛΕΒΑΝΤΕ

Ο Νταβίντ Φουστέρ τραυματίστηκε και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια του Ολυμπιακού στον αγώνα με αντίπαλο τη Βέροια και σε μερικά παιχνίδια ακόμα, αφού ο Ισπανός υπέστη διάστρεμμα και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες.

Ο Φουστέρ θα δώσει τη δική του μάχη προκειμένου να είναι έτοιμος για τους αγώνες με τη Λεβάντε, καθώς δεν θέλει να τα χάσει με τίποτα.

«Νόμιζα ότι το είχα σπάσει», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός για τον τραυματισμό του στην ιστοσελίδα "superdeporte.es", για να συνεχίσει σχετικά με τη μάχη που θα δώσει με τον χρόνο προκειμένου να είναι απολύτως εντάξει.

«Το παιχνίδι μοιάζει να είναι μακριά. Εγώ θέλω να αναρρώσω στην ώρα μου. Ελπίζω να είμαι σε καλή κατάσταση γιατί για μένα θα είναι πολύ σημαντικό και συναρπαστικό ματς».

Ο Φουστέρ βρέθηκε αυτές τις ημέρες στην πατρίδα του, κάτι που τον χαροποίησε ιδιαίτερα. «Το να πηγαίνω στην Ισπανία για μερικές ημέρες και να βλέπεις την οικογένεια και τους φίλους σου, είναι πάντα κάτι πολύ ωραίο», σημείωσε ο Ισπανός, που κατέληξε.

«Το να παίζεις στην Αθήνα κόντρα σε μια ομάδα από την πατρίδα σου είναι πολύ σημαντικό. Αυτό δεν συμβαίνει κάθε μέρα και θα ήθελα να τα καταφέρω. Θα δουλέψω πολύ για αυτό», συμπλήρωσε ο Φουστέρ, που όπως δείχνουν οι δηλώσεις του, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χάσει τα ματς με τη Λεβάντε.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :