Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΣΤΟΝ «ΚΕΝΤΑΥΡΟ» Ο ΘΡΥΛΟΣ

Στο ετήσιο Πρωτοχρονιάτικο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Ακαδημιών «Family Cup» που ξεκινά την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου, θα πάρουν μέρος οι ακαδημίες του Ολυμπιακού στις κατηγορίες Junior, Παμπαίδων και Παίδων.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου:

«Ο Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Βριλησσιών «Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ», διοργανώνει για ακόμα μια χρονιά το 9ο Πρωτοχρονιάτικο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Ακαδημιών “FAMILY CUP”,

Χώρος διεξαγωγής: FAMILY SPORTS CLUB

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 03 έως 08/01/2013

Συμμετέχουν οι ομάδες: Ολυμπιακός, Α.Ε.Κ., Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος, Μικτή Ε.Π.Σ.Α., Απόλλων Αθηνών και Κένταυρος

Κατηγορίες: JUNIOR (γενν. 02-03), Παμπαίδες (γενν. 2001), Παίδες (γενν. 1999)

Οι νεαροί αθλητές έχουν τη δυνατότητα να χαρούν τη συμμετοχή τους σε ένα από τα πιο οργανωμένα και ποιοτικά Τουρνουά που διεξάγονται στη χώρα μας, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους και δίνοντας την ευκαιρία σε γονείς, συνοδούς αλλά και απλούς φιλάθλους να απολαύσουν το δημοφιλέστερο άθλημα του κόσμου στη πιο όμορφη έκφρασή του.

Οι προπονητές και οι υπεύθυνοι των μεγαλύτερων ακαδημιών ποδοσφαίρου στην Ελλάδα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν πλούσια, δημιουργικά και ασφαλή συμπεράσματα για την πορεία και προοπτική των υποδομών τους. Ο μεγάλος ανταγωνισμός και το υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου εγγυώνται τόσο το πλούσιο θέαμα όσο και την αξιοπιστία των συμπερασμάτων.


Στις άρτιες εγκαταστάσεις του FAMILY SPORTS CLUB, οι αισθητικά και λειτουργικά πανέμορφοι χώροι (εξαιρετικής ποιότητας γήπεδο ποδοσφαίρου με συνθετικό χλοοτάπητα 7ης γενιάς, café, πισίνα, παιδότοπος κλπ.), θα κάνουν τη διεξαγωγή αλλά και παρακολούθηση του Τουρνουά πραγματικά ευχάριστη κα αξέχαστη.

Πρωτεργάτες της σημαντικής αυτής προσπάθειας, η οποία γίνεται με την υποστήριξη της Διοίκησης του Αθλητικού Κέντρου FAMILY SPORTS CLUB, είναι ο Πρόεδρος του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ κ. Μανώλης Μανίκας, ο Μιχάλης Μητροτάσιος τεχνικός Δ/ντης της Ακαδημίας, Διδάκτωρ Ποδοσφαίρου της Ανώτατης Γερμανικής Σχολής Κολωνίας, οι 10 προπονητές της Ακαδημίας. Υπεύθυνοι Διεξαγωγής του Τουρνουά είναι ο Εμμανουηλίδης Άγγελος , η Νικολούτσου Χριστίνα και η Γιαννίρη Χριστίνα.

Ο Κένταυρος ευχαριστεί ιδιαίτερα τους υπεύθυνους υποδομών των μεγαλύτερων συλλόγων της χώρας του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της Α.Ε.Κ. του Π.Α.Ο.Κ., .την Ε.Π.Σ. Αθηνών και των προπονητή των Μικτών κ. Δημητρίου Τάσο για την συμμετοχή τους και την συμβολή τους στην επιτυχία του ποιοτικότερου τουρνουά υποδομών στην Ελλάδα.

Με την ελπίδα ότι για μια ακόμα αυτή η πρωτοβουλία θα γίνει οδηγός για νέες δημιουργικές και ποιοτικές προσπάθειες καλούμε όλους τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν του αυριανούς άσσους να αγωνίζονται σε ένα ανταγωνιστικό και υψηλού επιπέδου τουρνουά».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :