Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΝΑΒΕΤΑΣ : ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΝΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ!

Ο Γιώργος Καναβέτας έχει εξελιχθεί σε έναν από τους μόνιμους σκόρερ των Εφήβων του Ολυμπιακού και μάλιστα χθες σημείωσε άλλα δύο γκολ στον αγώνα με τον Πλατανιά στο Ρέντη.

Ο ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων μετά το τέλος του αγώνα με τους Κρητικούς σε δηλώσεις του τόνισε: «Ήταν ένα καλό ματς για εμάς και το χρειαζόμασταν μετά την ήττα μας από τον Ατρόμητο. Θέλαμε τη νίκη και πιέσαμε για να την πάρουμε, γι’ αυτό και παίξαμε δυνατά από το πρώτο κιόλας λεπτό. Είχαμε την τύχη να σκοράρουμε από νωρίς δύο γκολ και να πάρουμε το προβάδισμα».

Όσον αφορά τον ίδιο, που σημείωσε δύο γκολ, σχολίασε: «Σίγουρα χαίρομαι που σκόραρα σε ένα ακόμη ματς, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να νικά η ομάδα σε κάθε αγωνιστική». Και για τη συνέχεια συμπλήρωσε: «Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτό που έχουμε τώρα να κάνουμε είναι να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τον ΟΦΗ».

Στο μεταξύ, χθες έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Γιάννης Λάτσι καθώς κατά τη διάρκεια του αγώνα ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και, προκειμένου να μη ρισκάρει, ο Γιώργος Κοκολάκης τον αντικατέστησε, χωρίς πάντως η κατάστασή του να εμπνέει καμία ανησυχία.

Αλλαγή έγινε και ο Γιώργος Καναβέτας ο οποίος έδωσε τη θέση του στον Μανθάτη. Τόσο ο Λάτσι όσο και ο Καλλέργης είχαν βγει από τον αγωνιστικό χώρο, οπότε το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Καναβέτα το πήρε ο Γιώργος Αράπης!

Έτσι, ο πιτσιρικάς του Θρύλου έγινε για πρώτη φορά αρχηγός σε αγώνα των ερυθρόλευκων στο πρωτάθλημα της Superleague K17!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :