Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Χωρίς απουσίες θα παραταχθεί απέναντι στον Ολυμπιακό η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, με την προετοιμασία για το ματς με τους ερυθρόλευκους να ολοκληρώνεται με την προπόνηση της Παρασκευής (11/01).

Ο Ελληνας προπονητής είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές του για την αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Ολυμπιακό, επιλέγοντας την καλύτερη δυνατή αποστολή μετά τη σημερινή πρωινή προπόνηση.

Σε αυτή, ο Παράσχος έριξε μεγάλο βάρος στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του και κυρίως στις στημένες φάσεις, ενώ μετά το τέλος της ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή για το ματς του Σαββάτου (12/01).

Η αποστολή του Λεβαδειακού:

Κυριακίδης, Κασμερίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Μανωλάς, Ζαννιάς, Νικολακάκης, Γεωργίου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μαχαίρας, Ροτζέιρο, Μιλίεβιτς, Ακόστα, Ρομέου, Πόι, Βασιλείου

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :