Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΒΥΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του συνόλου του Τύπου ο Λουκάς Βύντρα αφήνει τα πράσινα και φορά τα ερυθρόλευκα. Ο πρώην, πλέον, αμυντικός του Παναθηναϊκού έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό στον οποίο –εκτός απροόπτου- θα συνεχίσει την καριέρα του.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα λεπτομέρειες απομένουν για τη μετακίνηση του διεθνή αμυντικού στον Ολυμπιακό και μάλιστα ενδέχεται να ανακοινωθεί και μέσα στην ημέρα!

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη λύση της συνεργασίας της με τον διεθνή αμυντικό (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), ο Ολυμπιακός με αστραπιαίες κινήσεις έδωσε τα χέρια με τον ποδοσφαιριστή.

Η προσφορά στον 32χρονο αμυντικό είναι ένα εκατομμύριο ευρώ για συμβόλαιο 1,5 έτους την οποία και αποδέχθηκε σε προφορικό επίπεδο. Δεν υπάρχει γραπτή συμφωνία αλλά αναμένεται να επικυρωθεί τις επόμενες ώρες, καθώς επίκειται επίσημο ραντεβού των δύο πλευρών.

Με την κίνηση αυτή, ο Ολυμπιακός καλύπτει το κενό που έχει δημιουργηθεί στο δεξί άκρο της άμυνας μετά την αποχώρηση του Βασίλη Τοροσίδη και την μεταγραφή του στη Ρόμα, ενώ στα υπέρ του παίκτη είναι η ικανότητά του να προσφέρει τις υπηρεσίες του με την ίδια ευκολία στο κέντρο της άμυνας αλλά –εάν χρειαστεί- και στη μεσαία γραμμή.

Αξιοσημείωτο είναι, πως δεν υπάρχει όρος στον Βύντρα από τον Παναθηναϊκό που να απαγορεύει τη μεταγραφή του σε άλλη ελληνική ομάδα... Επιπλέον ο Βύντρα αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό έχοντας συμφωνήσει να λάβει τα χρήματα από το υπόλοιπο του συμβολαίου του.

Εκτός αυτού οι ερυθρόλευκοι ενισχύουν ακόμη περισσότερο το ελληνικό στοιχείο με ένα βασικό στέλεχος της Εθνικής ποδοσφαίρου κάτι που αποτελεί ένα από τα "θέλω" του Βαγγέλη Μαρινάκη για την εφετινή αγωνιστική σεζόν.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :