Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

ΣΕΡΜΑΝΤΙΝΙ : ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Δύσκολο χαρακτήρισε το αυριανό (04/01, 21.45) παιχνίδι στο ΣΕΦ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπεσίκτας, ο Γκιόργκι Σερμαντίνι.

Ο Γεωργιακός σέντερ πιθανότατα να κάνει το ντεμπούτο του, αν και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει καταλήξει στην απόφασή του, όπως είπε στις δηλώσεις του.

Ο ίδιος εξήγησε πως οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες, ενώ χαρακτήρισε τους Τούρκους εξαιρετική ομάδα: «Ενδέχεται να παίξω αύριο (04/01) το πρώτο παιχνίδι μου με τον Ολυμπιακό. Πάντα το ντεμπούτο σε μια νέα ομάδα είναι δύσκολο. Αύριο (04/01) είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας απέναντι στην Μπεσίκτας, η οποία διαθέτει εξαιρετική ομάδα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ελλάδας από τον Αντρέα Τριντσιέρι, τον οποίο είχε προπονητή στην Καντού: «Είναι έξυπνος και πολύ καλός προπονητής. Είναι πραγματικά πολύ καλός προπονητής, πιστέψτε με, θα κάνει σπουδαία δουλειά στην Εθνική σας και μπορεί να τη φθάσει ψηλά».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :