Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΟΙ... ΠΡΑΣΙΝΟΙ!

Στους 24 βαθμούς είναι η διαφορά του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό, αλλά όπως αποκαλύπτει η σελίδα "sportdog.gr", ο "Πρασινοφρουρός" την έφτασε στους... 25!

Πλέον η μπάλα έχει...χαθεί, αφού το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να... κλαίνε, ενώ δε γνωρίζουν ούτε τη βαθμολογική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες!

Εκτός και αν... βλέπει μπροστά και προβλέπει αλλά και προϊδεάζει τους οπαδούς του "τριφυλλιού" ότι θα ανέβει και άλλο η διαφορά και να πάρουν περισσότερα... παλτά για το κρύο. Η αλήθεια είναι πάντως πως με τις φούστες το κρύο θα είναι σίγουρα πιο... έντονο!

Σύμφωνα με την "Πράσινη" λοιπόν και τον "Πρασινοφρουρό", η διαφορά των δύο ομάδων είναι στους 25 πόντους!

Ούτε επίτηδες να το έκαναν... Λέτε και εκεί να έβαλε... ερυθρόλευκο "δάκτυλο" κάποιος ή από τη σκοτοδίνη τους ξέχασαν και τα μαθηματικά;

Ίσως πάλι να αποδειχθεί... προφητικός ο "Πρασινοφρουρός" και πολύ σύντομα να δικαιωθεί! Το πρόβλημα είναι πως το πρωτάθλημα δεν τελειώνει την επόμενη αγωνιστική και αν συνεχίσουν έτσι οι πρασινούληδες στο φινάλε του... θα χουμε πολύ μεγάλυτερα... μπερδέματα! Αφήστε που έχουν να επισκεφθούν και το "Καραϊσκάκη"...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :