Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ... ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΖΟΥΡΑ Ο ΔΟΜΑΖΟΣ!

Tρελαμένος εμφανίστηκε ο Μίμης Δομάζος με δηλώσεις του στο "sportdog.gr": "Τρώμε τρομερή καζούρα για τη διαφορά από Ολυμπιακό"!

Επίσης έκανε... αποκαλύψεις για Κυργιάκο και Παναθηναϊκό και είπε γιατί απορεί με τη διοίκηση.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής του Κυργιάκου στο "τριφύλλι" και αποκάλυψε πως πριν από 3-4 χρόνια, όταν είχε κάνει δημόσια τοποθέτηση-πρόταση περί επιστροφής του Σωτήρη Κυργιάκου στο "τριφύλλι", ο 34χρονος στόπερ ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει. Αν και ακόμα στην ομάδα υπήρχε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης...

Ακόμα μίλησε για την καζούρα που τρώνε οι επώνυμοι παλαίμαχοι των "πράσινων", για τη διαφορά των 24 βαθμών από τον Ολυμπιακό.

"Όταν έκανα δημόσια την πρόταση για επιστροφή του Κυργιάκου, πριν από 3-4 χρόνια, είχα κάνει επαφή με τον παίκτη για να επιστρέψει. Αλλά δεν εισακούστηκα, ήταν άλλες οι εποχές στον Παναθηναϊκό τότε. Τώρα δεν ξέρω, δεν έχω επαφή με τον Κυργιάκο. Και δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται. Ήταν θετικός τότε για να έρθει, πάντως, αλλά υπήρχε μία διένεξη με τη διοίκηση και δεν έγινε η μεταγραφή. Θα βοηθούσε πολύ τότε.

Τώρα όμως έχουν περάσει τα χρόνια. Και με την ανανέωση που θέλουν να κάνουν στον Παναθηναϊκό, βέβαια, να πάνε πάλι τώρα να πάρουνε μεγάλους σε ηλικία παίκτες; Δεν ξέρω. Και το πρόβλημα με τον Κυργιάκο, είναι πως δεν παίζει κιόλας. Είναι βαρύ σώμα, δεν ξέρω αν μπορεί να ξαναγίνει εκείνος που ήταν. Πολύ δύσκολα να βοηθήσει ακόμα κι αν έρθει. Έχει άλλα 12-13 παιχνίδια το πρωτάθλημα, μέχρι να φτιαχτεί το κορμί του, να ξαναβρεί ρυθμό κ.λπ. θα έχει περάσει ο καιρός.


Αλλά αναρωτιέμαι: τελικά κάνουν ανανέωση, με νέους παίκτες, στον Παναθηναϊκό ή όχι;", είπε ο Δομάζος.

Τελειώνοντας ο Μίμης Δομάζος σχολίασε με παράπονο για τη βαθμολογική διαφορά του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό:

"Ποτέ στην ιστορία του δεν είχε μείνει ο Παναθηναϊκός 24 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό. Οι παλαίμαχοι, ειδικά οι επώνυμοι, έχουμε πρόβλημα όταν βγαίνουμε έξω από τα σπίτια μας. Μας πιάνει ο κόσμος του Παναθηναϊκού και λέει πολλά και διάφορα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι τραβάμε όσοι πονάμε την ομάδα. Δεν μπορούμε να βγούμε έξω από τα σπίτια μας, τρώμε φοβερή καζούρα".


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :