Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

«ΣΤΗΝ... pole position Ο ΜΙΤΣΕΛ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»

Τρεις προπονητές έχει βάλει στο... «μάτι» ο Ολυμπιακός και πρόκειται για τους Μίτσελ, Μανθάνο και Όλτρα, με την ιστοσελίδα "calcionews24.com", που επικαλείται ρεπορτάζ της «Tuttosport», να τονίζει πως το φαβορί είναι ο Μίτσελ.

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στην... παράδοση του Ολυμπιακού να προσλαμβάνει προπονητές από την ιβηρική χερσόνησο ή τη Λατινική Αμερική.

«Χαμός από τις αλλαγές προπονητών - όχι μόνο στην Ιταλία. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό και οι Έλληνες αναζητούν προπονητή. Το όνομα που βρίσκεται στην pole position είναι αυτό του Μίτσελ, σύμφωνα με την Tuttosport», γράφει το δημοσίευμα και καταλήγει.

«Ο Ολυμπιακός είχε πάντα παράδοση σε Ίβηρες ή Λατινοαμερικανούς προπονητές, άρα εκτός του ονόματος του Μίτσελ, υπάρχουν και αυτά των Γκρεγκόριο Μανθάνο ή του Όλτρα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :