Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΗΣ ΛΕΒΑΝΤΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε η Λεβάντε την προετοιμασία της για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, με προπόνηση στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενόψει του αυριανού επαναληπτικού αγώνα των «32» του Europa League.

Ο Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ, ο οποίος δεν υπολογίζει στον τραυματία Λελ, τον Βύντρα που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και τον Ντιόπ που είναι τιμωρημένος, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1.

Η πιθανότερη σύνθεση είναι: τερματοφύλακας θα είναι ο Νάβας, με τον Πέδρο Λόπεθ στο δεξί και τον Χουανφράν (που θα προτιμηθεί όπως όλα δείχνουν από τον Νίκο Καράμπελα) στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ στόπερ θα είναι οι Ναβάρο και Ρόδας. Τα κεντρικά χαφ θα είναι οι Μίτσελ και Ιμπόρα, με τον Βάλντο μπροστά τους, τους Ρούμπεν και Μπαρκέρο στα άκρα και μοναδικό προωθημένο τον Μάρτινς.

Το πρωί της Πέμπτης η αποστολή της Λεβάντε μαζί με κάποιους εκδρομείς οπαδούς της θα επισκεφτεί τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :