Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ «ΘΥΡΑΣ 7» ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΛΕΒΑΝΤΕ *ΡΗΟΤΟ*

Οι άνθρωποι της Λεβάντε προχώρησαν σε μία εξαιρετική και συγκινητική κίνηση κατά την διάρκεια του γεύματος των ανθρώπων των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα, όπως είχε γίνει γνωστό από χτες (20/2), όταν οι άνθρωποι της ισπανική ομάδας έμαθαν για την τραγωδία της «Θύρας 7» θέλησαν να κάνουν κάτι για να τιμήσουν τους νεκρούς του Ολυμπιακού.

Έτσι σε μία φανέλα της ομάδας τους τύπωσαν στο πίσω μέρος της τον αριθμό «21», όσα δηλαδή τα θύματα της μεγάλης τραγωδίας, στην πάνω μεριά έγραψαν την ημερομηνία του συμβάντος (8/2/81), ενώ από κάτω έγραψαν «IN MEMORY», δηλαδή «εις μνήμην» και την παρέδωσαν στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο, στον απόηχο του γεύματος των ανθρώπων των δύο ομάδων.

Σίγουρα είναι μία συμβολική, αλλά ιδιαιτέρως σημαντική κίνηση από τους ανθρώπους της ισπανικής ομάδας λίγες ώρες πριν το μεγάλο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :