Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ... ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΧΙΜΚΙ

Έξαλλοι είναι άπαντες στον Ολυμπιακό με τη συμπεριφορά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον τελικό Κυπέλλου, ενώ κυριαρχεί οργή και για ΕΟΚ - ΚΕΔ, αλλά παράλληλα και πίστη για απαντήσεις στους τελικούς.

Ο Ολυμπιακός έχασε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, αλλά το αίσθημα που κυριαρχεί στις τάξεις των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης δεν είναι η απογοήτευση. Ξεχειλίζει η οργή από παίκτες, προπονητικό επιτελείο και διοίκηση για πρόσωπα και καταστάσεις χθες (και τις μέρες που προηγήθηκαν) στο Ελληνικό.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού καταγγέλλουν κλίμα τρομοκρατίας από πλευράς Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Τόσο τις μέρες που προηγήθηκαν του τελικού, όσο και στη διάρκεια του αγώνα, καθώς υπάρχουν μαρτυρίες παικτών πως ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός καθόταν στον πάγκο μετά την επανέναρξη του ματς από ωριαία διακοπή και έβριζε τους παίκτες των ερυθρόλευκων (με βασικό στόχο τον Σπανούλη) αλλά και απειλούσε τους διαιτητές! Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκαναν χθες λόγο για αλητεία και περιμένουν πλέον από τα αρμόδια όργανα να δράσουν.

Οργή υπάρχει, ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sport-fm.gr" και για τα όργανα του αγώνα. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού καταγγέλλουν πως ο κομισάριος του αγώνα δεν έκανε αυτοψία για να διαπιστώσει αν είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Κάιλ Χάινς μετά τον τραυματισμό του και ουσιαστικά τονίζουν πως έπρεπε να ληφθεί από άλλους η απόφαση να μην αρχίσει το ματς υπό τέτοιες συνθήκες. Παράπονα υπάρχουν και για την ΕΟΚ, καθώς γίνεται λόγος για διανομή προσκλήσεων σε οπαδούς του Παναθηναϊκού κι όχι σε συγγενικά ή φιλικά πρόσωπα των παικτών.


Οι ερυθρόλευκοι, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία, κυρίως από τους Αναστόπουλο και Γκόντα, καταγγέλλοντας μάλιστα πως ο πρώτος ειρωνεύτηκε τον πρωταθλητή Ευρώπης. Οι διαμαρτυρίες εστιάζονται κυρίως στο γεγονός ότι Σπανούλης και Λο εκτέλεσαν δύο βολές… μαζί, ενώ στον αντίποδα ο Διαμαντίδης είχε μόνος του δώδεκα (12/12). Παράλληλα οι ερυθρόλευκοι... "φωνάζουν" για τη φάση που καταλογίστηκε φάουλ στον Περπέρογλου και αμέσως μετά τεχνική ποινή, που επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να ξεφύγει στο σκορ. Ασφαλώς παράπονα είχαν εκφραστεί πριν το ματς για την επιλογή τεσσάρων διαιτητών για την κλήρωση δίχως να υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Παρά την απώλεια του τίτλου, στον Ολυμπιακό δεν χάνουν την αυτοπεποίθησή τους. Θεωρούν πως η ομάδα τους είναι ανώτερη και θα το αποδείξει στους τελικούς, όπου θα έχει και το πλεονέκτημα έδρας απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Από σήμερα ο Ολυμπιακός ξεχνά το Κύπελλο και στρέφει την προσοχή του εκ νέου στην Ευρωλίγκα. Την προσεχή Παρασκευή (17:30) υπάρχει το κρίσιμο ματς με τη Χίμκι στη Μόσχα, όπου οι πρωταθλητές με νίκη κάνουν άλμα για την πρόκριση στα προημιτελικά και διατηρούν ακέραιες τις ελπίδες για τις πρώτες δύο θέσεις του ομίλου. Το έργο τους φυσικά και δεν θα είναι εύκολοι, καθώς η Χίμκι είναι αήττητη στην έδρα της φέτος σε 20 ματς (7-0 στην Ευρωλίγκα, 8-0 στη VTB League και 5-0 στο ρωσικό πρωτάθλημα).

Οι προσεχείς μέρες θα είναι καθοριστικές και για τον ξένο γκαρντ που θα αποκτήσει ο Ολυμπιακός. Το θέμα δεν θα αργήσει να κλείσει, παρόλο που η σχετική προθεσμία για μεταγραφή που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον δεύτερο γύρο του Top 16 λήγει την επόμενη Τετάρτη.
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :