Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Ο ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ!

Όπως στο πρόσφατο ντέρμπι της Α1 με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, έτσι και στον τελικό Κυπέλλου ο Βαγγέλης Μάντζαρης αναμένεται να ενισχύσει ηθικά τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν το τρόπαιο!

Ο άτυχος γκαρντ των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, λόγω της ρήξης χιαστών, που έχει υποστεί από το ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, όπως στο πρόσφατο ντέρμπι πρωταθλήματος κόντρα στον Πανθηανίκό, έτσι και στον αποψινό τελικό Κυπέλλου θα βρεθεί δίπλα στους συμπαίκτες του στην προσπάθεια τους για τη κατάκτηση του Κυπέλλου απέναντι στους "πράσινους".

Ο 23χρονος πλέι-μέικερ περιμένει από τους συμπαίκτες του να κάνουν αυτό που του.. υποσχέθηκαν! Να κερδίσουν το «τριφύλλι» και να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :