Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΜΑΣΑΝΤΟ : ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΡΑΡΑ

Το δεύτερο γκολ του στο πρωτάθλημα πέτυχε κόντρα στην Ξάνθη ο Πάουλο Μασάντο και μάλιστα και αυτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ο Πορτογάλος μέσος των ερυθρόλευκων, ανέφερε ότι είναι χαρούμενος με το γκολ που πέτυχε και πως έπρεπε ο Ολυμπιακός να πάρει τη νίκη στο ματς με τους Ακρίτες για να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα.

Ο 26χρονος μέσος του Θρύλου, τόνισε επίσης ότι πρέπει να ξεχαστεί η ήττα στην Ισπανία από τη Λεβάντε.

«Παρόλο που ήμασταν κουρασμένοι, κάναμε καλό παιχνίδι σήμερα. Δουλέψαμε πάρα πολύ καλά από τα άκρα μας, γι’ αυτό και φτάσαμε σε αυτή τη νίκη. Ξέραμε πως έπρεπε να έρθουμε εδώ και να συνεχίσουμε τις νίκες στο πρωτάθλημα, αλλά και να δείξουμε στους φιλάθλους μας πως είμαστε εδώ για να δουλέψουμε καλύτερα στο μέλλον και να ξεχάσουμε ότι έγινε στη Λεβάντε.

Ήταν πολύ σημαντικό το γκολ στο χρόνο που επιτεύχθηκε, καθώς μας βοήθησε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και φυσικά είμαι χαρούμενος που σκόραρα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :