Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΕ... ΜΠΗΧΤΗ ΑΠΟ ΖΑΡΝΤΙΜ ΓΙΑ ΤΟ 40ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν… ξεχνά τον Ολυμπιακό και έδωσε τα δικά του συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα μέσω της σελίδας του στο facebook.

Ο Ολυμπιακός δεν… ξεχνιέται και απόδειξη σε αυτό είναι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα των ερυθρόλευκων με την ΑΕΚ και αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, μέσω της σελίδας του στο facebook έστειλε τα δικά του συγχαρητήρια στην πρώην ομάδα του.

Ωστόσο, άφησε και μία… μπηχτή, καθώς τα συγχαρητήρια αφορούσαν όλους όσους εργάστηκαν από την πρώτη μέρα που είχε αναλάβει εκείνος την ομάδα, προσθέτοντας μάλιστα και μία φωτογραφία του από αγώνα των πρωταθλητών.

«Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, το προσωπικό και τους οπαδούς του Ολυμπιακού, σε όποιον εργάστηκε από τις 4 Ιουλίου του 2012, για τον 40ο τίτλο», ήταν χαρακτηριστικά αυτό που έγραψε ο Ζαρντίμ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :