Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΝ Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Η ΣΑΛΚΕ...

Σε περίπτωση που η Σάλκε δεν βγει Ευρώπη, κάτι που είναι πιθανό με την μέχρι στιγμής βαθμολογία της, τότε θα αναγκαστεί να πουλήσει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, σύμφωνα με δημοσίευμα του «kicker».

Μάλιστα αυτό, δεν είναι και τόσο μακρινό σενάριο, μιας και η ομάδα του Γιανς Κέλερ βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Μπένεντικτ Χέβεντες αποτελούν δύο περιουσιακά στοιχεία που θα τεθούν προς πώληση εάν δεν βγει η Σάλκε στην Ευρώπη, μΜε την ρήτρα του Έλληνα διεθνή, να κυμαίνεται στα 20 εκ. ευρώ.

Ποσό, που έδινε το περασμένο καλοκαίρι η Ζενίτ να τον αποκτήσει αλλά τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να μην θέλει να ξενιτευτεί στη Ρωσία. Το δημοσίευμα του έγκυρου γερμανικού περιοδικού, μάλιστα, προχωράει το θέμα λέγοντας πως αν πουληθεί ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός θα αποκτηθεί ο Φελίπε Σαντάνα της Ντόρτμουντ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :