Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!

Πολύ μεγάλη έμφαση δίνουν στον Ολυμπιακό στην ομάδα Νέων του συλλόγου που το απόγευμα της Τετάρτης (19:00) αντιμετωπίζει την Άστον Βίλα στην Αγγλία σε νοκ άουτ παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι πιτσιρικάδες του Μπερντ Στορκ αντιμετωπίζουν την Άστον Βίλα εκτός έδρας με έπαθλο την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του Next Gen Series. Το παιχνίδι αυτό των Νέων είναι πολύ σημαντικό και για τους ίδιους αλλά και για όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού. Στο Λιμάνι έχουν δώσει μεγάλη έμφαση στον εν λόγω αγώνα και περιμένουν να πανηγυρίσουν ακόμα μία πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ Νέων. Μία πρόκριση που θα φέρει την ομάδα ακόμα πιο κοντά στην πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό, με το φάιναλ φορ να γίνεται στο Κόμο της Ιταλίας.

Στα υψηλά διοικητικά κλιμάκια της ΠΑΕ μάλιστα υπάρχει πολύ μεγάλη εκτίμηση στο τεχνικό τιμ, τον Μπερντ Στορκ και όλη την ομάδα των Νέων.

Την αποστολή που έχει ταξιδέψει στο Μπέρμιγχαμ απαρτίζουν οι: Χουτεσιώτης, Βλάχος, Λυκογιάννης, Καραγκούνης, Λεάντρο, Ρουγκάλας, Βουτσιώτης, Μ. Σιώπης, Δ. Σιώπης, Λύρας, Ιωαννίδης, Βούρος, Βέργος, Παπασάβας, Παιδάκης, Πασαλίδης, Γκίνο και Σούκιας.

Τόσο την Δευτέρα όσο και την Τρίτη οι προπονήσεις γίνονται στο Μπέρμιγχαμ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :