Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Δέκα με δεκαπέντε μέρες εκτός δράσης υπολογίζεται ότι θα μείνει ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης στον ΠΑΟΚ, καθώς υπέστη θλάση α' βαθμού στην αριστερή γάμπα και θα κάνει αγώνα δρόμου για να παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό (31/3).

Σε εξετάσεις υποβλήθηκε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης που αποχώρησε τραυματίας από τον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό (2-0) στην Τούμπα. Ο νεαρός δεξιός μπακ υπέστη θλάση α’ βαθμού στην αριστερή γάμπα και θα απουσιάσει για περίπου 10-15 μέρες από την αγωνιστική δράση, κάτι που σημαίνει ότι θα κάνει αγώνα δρόμου για να παίξει εναντίον του Ολυμπιακού στο "Καραϊσκάκη" (31/3).

Ασκήσεις φυσικής κατάστασης με ανοίγματα και τρέξιμο περιείχε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με διπλό στα 3/4 του γηπέδου. Το πρόγραμμα αυτό δεν αφορούσε όσους αγωνίστηκαν εναντίον του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας με χαλαρό τρέξιμο, ασκήσεις στο γυμναστήριο και μασάζ.

Από τις προπονήσεις λείπουν όλοι οι διεθνείς, αλλά από αύριο αναμένεται να ενσωματωθεί και ο Αμπντούλ Καμαρά, ο οποίος δεν θα ενσωματωθεί τελικά με την αποστολή της εθνικής Γουϊνέας.

Από εκεί και πέρα, οι Γιώργος Κατσικάς και Γιώργος Γεωργιάδης μπήκαν στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους και ακολούθησαν σήμερα ιδιαίτερα έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και φαίνεται ότι σε λίγες μέρες θα μπορούν να ενσωματωθούν στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :