Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΙΜΠΑΓΑΣΑ ΚΑΙ ΓΚΡΕΚΟ

Την προετοιμασία τους για τον αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που θα γίνει την άλλη Κυριακή ξεκίνησαν οι παίκτες του Ολυμπιακού το πρωί της Τρίτης στο Ρέντη, αν και απουσίαζαν πάρα πολλοί, λόγω των υποχρεώσεων που έχουν με τις Εθνικές τους ομάδες.

Από την προπόνηση έιπαν οι 10 διεθνείς, ο Μάρκο Πάντελιτς που ζήτησε και πήρε άδεια από τον προπονητή του, ενώ και ο Μπάμπης Λυκογιάννης απουσιάζει αφού βρίσκεται με τους Νέους στην Αγγλία για τον αγώνα της Τετάρτης με την Άστον Βίλα.

Από εκεί και πέρα τα καλά νέα αφορούν την πορεία αποκατάστασης των Αριέλ Ιμπαγάσα και Λεάντρο Γκρέκο. Η κατάστασή τους εξελίσσεται ομαλά και δείχνουν να βρίσκονται σε καλό δρόμο σχετικά με την επιστροφή τους, κάτι που γεμίζει με ικανοποίηση τον Μίτσελ.

Αμφότεροι μάλιστα ακολούθησαν σήμερα μέρος της προπόνησης και δείχνουν να βρίσκονται σε καλό δρόμο αναφορικά με την αποκατάστασή τους.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :