Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Στον Ολυμπιακό δεν δουλεύουν μόνο στο μεταγραφικό κομμάτι, αλλά και για όλες τις άλλες λεπτομέρειες που παίζουν τον δικό τους ρόλο ενόψει της νέας σεζόν.

Όπως μάλιστα αναφέρει σε δημοσίευμά του ο «Γαύρος», η ομάδα θα αναχωρήσει στις 10 Ιουλίου για την προετοιμασία της. Αυτή θα γίνει στο Ζέεφελντ της Αυστρίας και εκεί θα «χτίσει» κατά πρώτο λόγο τον Ολυμπιακό που ονειρεύεται ο Μίτσελ.

Από εκεί και πέρα, πάντως, είναι άγνωστο ακόμα αν γίνει και δεύτερο στάδιο προετοιμασίας. Το βασικό θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στην Αυστρία, αλλά οι ερυθρόλευκοι έχουν μπει σε σκέψεις σχετικά με το τι θα κάνουν στη συνέχεια. Όλες οι ενδείξεις φανερώνουν πως οι παίκτες θα πάνε στο Έρμελο ή σε κάποιο άλλο μέρος και ο λόγος δεν είναι άλλος από τις θερμοκρασίες.

Τα καλοκαίρια στην Ελλάδα είναι πάρα πολύ ζεστά και το ενδεχόμενο να μάθει ο Μίτσελ τι θα επικρατεί εκείνη την περίοδο, ώστε να... απαιτήσει την αναχώρηση της ομάδας σε άλλο μέρος για να συνεχιστεί η προετοιμασία, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :