Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΒΛΕΠΕΙ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ Ο ΛΟΡΕΝΘΟ...

Τα μεταγραφικά ταξίδια δεν σταματούν για τον Ολυμπιακό και το προσεχές Σαββατοκύριακο ο Χουάνχο Λορένθο αναμένεται, σύμφωνα με τη «Sportday», να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Κορούνια με τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Μετά τα σενάρια που ήθελαν τους ερυθρόλευκους να έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα της Ράγιο, Νταβίντ Κομπένιο, έρχεται στο προσκήνιο και το πιθανό ταξίδι του Λορένθο στην ιβηρική χερσόνησο.

Ο άνθρωπος των πρωταθλητών αναμένεται να δώσει το «παρών» στον αγώνα Λα Κορούνια-Ράγιο Βαγιεκάνο το Σάββατο στις 19:00 (ώρα Ελλάδας). Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν κι άλλοι παίκτες της Ράγιο που μένουν ελεύθεροι και πιθανώς να ενδιέφεραν τους ερυθρόλευκους, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, όπως ο 31χρονος επιθετικός Τσόρι Ντομίνγκεζ και ο 29χρονος μέσος Χάβι Φουέγο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :