Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΙ : ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Μεγάλο θεωρεί το κίνητρο να αγωνίζεται κόντρα στον Ολυμπιακό ο Τόμας Ντε Βινσέντι, ο οποίος μίλησε αμέσως μετά την αναμέτρηση του ΠΑΣ στα Γιάννενα για το Κύπελλο.

«Το γήπεδο ήταν ο πρωταγωνιστής αυτού του αγώνα. Χρειαζόταν να παίξουν έξυπνα οι ομάδες και κέρδισε αυτός που έπαιξε πιο έξυπνα. Σε τέτοια γήπεδα δεν κερδίζει απαραίτητα αυτός που παίζει καλά, αλλά αυτός που παίζει έξυπνα. Ήταν πολύ δύσκολο να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ήταν το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο. Ήταν σημαντικό αλλά δυστυχώς το χάσαμε και είμαστε κοντά στο να αποκλειστούμε. Υπάρχει όμως κι ένα δεύτερο ματς και πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο», ανέφερε αρχικά.

Όσο για το αν ήταν ιδιαίτερο το ματς για τον ίδιο είπε: «Τέτοια ματς είναι πάντα ιδιαίτερα. Το να παίζεις κόντρα στον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερο. Κάθε φορά που μια ομάδα μικρότερη, όπως εμείς αντιμετωπίζει μια μεγάλη όπως ο Ολυμπιακός αποτελεί κάτι ιδιαίτερο για τους παίκτες. Είναι μεγαλύτερο το κίνητρο. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, η μεγαλύτερη στην Ελλάδα».


Για τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό: «Θα... δούμε το καλοκαίρι. Είμαι εδώ τώρα στον ΠΑΣ και κάνω το καλύτερο που μπορώ για την ομάδα».

Για τους στόχους του: «Προς το παρόν τα όνειρά μου δεν είναι πολύ μακρινά. Είναι κοντινά, σκέφτομαι τον ΠΑΣ».

Για τη θέση που του αρέσει να παίζει: «Μου αρέσει να παίζω επιθετικά. Είμαι ένας μέσος που του αρέσει να δημιουργεί παιχνίδι και να παίζει επιθετικά».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :