Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΜΠΛΑΤΕΡ : ΧΩΡΙΣ... ΚΑΡΔΙΑ ΤΟ EURO 2020

Χωρίς να το... σκεφτεί, απέρριψε ο Σεπ Μπλάτερ την πρόταση του Μισέλ Πλατινί να διεξαχθεί το EURO 2020 σε 13 πόλεις, καθώς συμπληρώνονται 60 χρόνια και από την πρώτη διοργάνωση.

«Το EURO 2020 σε 13 χώρες; Θα είναι μια διοργάνωση χωρίς ψυχή και καρδιά. Πριν από τον Πλατινί, ο Καντάφι είχε σκεφτεί μια παρόμοια ιδέα για το Παγκόσμιο Κύπελλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της FIFA που με τις δηλώσεις του άναψε... φωτιές στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Ο 77χρονος παράγοντας, ο οποίος βρίσκεται στον προεδρικό θώκο της FIFA από το 1998, απέρριψε ασυζητητί το σχέδιο που εκπόνησε η UEFA για να διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2020 σε 13 χώρες.

«Ένα τουρνουά που διεξάγεται σε μια χώρα δημιουργεί και ευφορία ταυτότητας. Σκεφτείτε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 στη Γερμανία», υπογράμμισε ο Μπάτερ σε συνέντευξή του στο περιοδικό Kicker που παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".


«Μία φορά είπα στον Μισέλ Πλατινί ότι ο συνταγματάρχης Καντάφι είχε παρουσιάσει ένα παρόμοιο σχέδιο για την υποψηφιότητα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, που ανατέθηκε στη Νότια Αφρική», πρόσθεσε.

«Ο Καντάφι μου είχε πει ότι θα πρέπει να διεξαχθεί ένα παιχνίδι σε κάθε μία από τις 53 αφρικανικές χώρες και η τελική φάση να πραγματοποιηθεί στη Νότια Αφρική. Εκείνος πίστευε σε αυτή την ιδέα, εγώ του απάντησα ότι είναι ανέφικτο και έξω από κάθε διάλογο. Έτσι, η ιδέα του Πλατινί δεν έχει να προσθέσει τίποτα νέο», ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του ο Μπλάτερ.

Να αναφέρουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που Μπλάτερ και Πλατινί διαφωνούν. Ο πρόεδρος της UEFA είχε άλλωστε κάνει γνωστή την αντίθεσή του για την εφαρμογή της «τεχνολογίας γραμμής»!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :